Έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα επειδή θα με έκλεινε σε τρελάδικο»

Ο 81χρονος συζυγοκτόνος παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα επειδή θα με έκλεινε σε τρελάδικο»
pameevro.gr
2'

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, έδωσε κατάθεση ο ηλικιωμένος που σκότωσε πριν λίγες ημέρες την 73χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, από την στιγμή που οι γιατροί έδωσαν την συγκατάθεση τους για να πάρουν κατάθεση από τον ηλικιωμένο συζυγοκτόνο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που έχουν αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης, τον επισκέφθηκαν για να δώσει τις εξηγήσεις του για το άγριο έγκλημα. Όπως τους είπε, χθες το πρωί στο σπίτι τους καυγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκέπτονταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του. Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καυγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

“Ήθελε να με κλείσει στο… τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια”, είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος που κατέσφαξε την γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την αυτοψία στο σπίτι. Να θυμίσουμε ότι ο 81χρονος, που κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας και ήταν οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία απ’ όπου πριν πέντε χρόνια επέστρεψαν με την σύζυγο του την οποία χθες δολοφόνησε, πριν από 15 μέρες είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παράβαση του Ν 3005/06 Περι ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του. Είχε συλληφθεί γιατί σε καυγά με τον μικρό εγγονό του τον χτύπησε με το μπαστούνι, αλλά ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Τότε η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τη ψυχιατρική του εξέταση. Όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή