Απόστολος Λύτρας: Δέχτηκε επίθεση από κρατούμενο - «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι»

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο γνωστός ποινικολόγος στις φυλακές Κορυδαλλού
Απόστολος Λύτρας: Δέχτηκε επίθεση από κρατούμενο - «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι»
2'

Την επίθεση από συγκρατούμενό του δέχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κατά την επιστροφή του στο κελί του μετά τον προαυλισμό, ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε λεκτική επίθεση από άλλον κρατούμενο, ο οποίος του φώναζε «οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχουν πλέον σκέψεις μεταφοράς του Απόστολου Λύτρα σε άλλη φυλακή, με τα Γρεβενά και την Τρίπολη να είναι οι επικρατέστερες.

Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί.

O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

«Σπάει» την σιωπή του ο πατέρας του - «Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή»

Παράλληλα, ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε την Κυριακή (23/6) στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση ξυλοδαρμού που αφορά τον γιο του.

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή