Ισοβίτης έκανε γυαλιά-καρφιά το αυτοκίνητο εισαγγελέα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο ισοβίτης έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού
Ισοβίτης έκανε γυαλιά-καρφιά το αυτοκίνητο εισαγγελέα στις φυλακές Κορυδαλλού
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από λίγα 24ωρα με τους σωφρονιστικούς και τους υπόλοιπους κρατούμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ισοβίτης, καταδικασμένος για τη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011, προχώρησε σε βανδαλισμό αυτοκινήτου εισαγγελέα μέσα στις φυλακές.

Συγκεκριμένα ο Σ.Ι το προηγούμενο βράδυ μιλούσε με τον γιο του στο καρτοτηλέφωνο της φυλακής και τον ενημέρωνε ότι αποφασίστηκε η μεταγωγή του στα Χανιά σε αντίθεση με αυτό που είχε ζητήσει για να βλέπει την οικογένειά του.

Το επόμενο πρωί κρατούμενος τον ενημέρωσε ότι στον χώρο της φυλακής βρίσκεται ο εισαγγελέας που δεν έκανε πράξη την επιθυμία του. Τότε ο καταδικασμένος για δύο δολοφονίες έτρεξε προς τον χώρο που ήταν το όχημα του εισαγγελέα, άρπαξε έναν κάδο ανακύκλωσης που βρήκε μπροστά του κι έκανε το όχημα γυαλιά καρφιά.

Του επιβλήθηκε φυλάκιση 4 ετών και χρηματική ποινή 450 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή