Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχει «πιάσει» το αυτοκίνητο να περνά έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου
Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου
INTIME NEWS
1'

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα - Χριστοδουλέα, που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στου Παπάγου.

Από την επίθεση με μολότοφ τραυματίστηκε ο αστυνομικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σπίτι της και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο αστυνομικός φρουρός φέρει τραύματα σε χέρι και πρόσωπο και φαίνεται να ήταν στόχος της επίθεσης.

Ο αστυνομικός φρουρός, μάλιστα, είπε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης είδε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Το αυτοκίνητο πέρασε από το σημείο και τότε οι δράστες έκαναν την επίθεση με μολότοφ.

Οι αστυνομικοί μάλιστα που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχει «πιάσει» το αυτοκίνητο να περνά έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα, θέλουν να καταγράψουν και το δρομολόγιο που έκανε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης για να φτάσουν στη σύλληψή τους. Για το περιστατικό, πάντως, έχουν γίνει εννέα προσαγωγές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή