Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο Κερατσίνι: Τι «βλέπουν» οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ βλέπουν σημάδια στραγγαλισμού, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο Κερατσίνι: Τι «βλέπουν» οι αστυνομικοί
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
1'

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την υπόθεση της νεκρής γυναίκας στο Κερατσίνι. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Αγίου Παντελεήμονος στο Κερατσίνι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής που προσπαθεί να διακριβώσει τα αίτια θανάτου ενώ από το ρεπορτάζ του newsbomb.gr προκύπτει ότι η γυναίκα ήταν αρκετά συχνά μελανιασμένη.

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ βλέπουν σημάδια στραγγαλισμού, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής.

Μόλις οι Αρχές μετέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα μαζί με τον σύντροφό της, βρήκαν και τους γονείς του άνδρα, οι οποίοι ενημέρωσαν πως το ζευγάρι χθες διαπληκτίστηκε με Ρομά, οι οποίοι στο τέλος εξαπέλυσαν σωματική επίθεση εναντίον τους.

Σύμφωνα πάλι με όσα επισημαίνουν οι γονείς του συντρόφου της νεκρής γυναίκας, το πρωί η ίδια σηκώθηκε και έκανε εμετό, ενώ στη συνέχεια η οικογένεια κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος τονίζει πως δεν μπορεί να διακρίνει κάτι μακροσκοπικά και πως η νεκρή γυναίκα φέρει πάνω της σημάδια που θα μπορούσαν να επέλθουν μετά από τσακωμό, ωστόσο δεν βλέπει στραγγαλισμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή