Ψυχικό: Στη Μύκονο ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας του 54χρονου - Δύο γεμιστήρες είχε ο δράστης

Ο 54χρονος δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να μπει στο γραφείο του

Γνωστός τοπογράφος που αναλάμβανε κυρίως δουλειές στη Μύκονο ήταν ο 54χρονος πατέρας δύο παιδιών που δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό.

Ο 54χρονος τοπογράφος ήταν συνιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου, που είχε έδρα στο Ψυχικό, αλλά οι επαγγελματικές του δραστηριότητες ήταν (στην πλειοψηφία τους) στη Μύκονο. Και γι' αυτό οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές του κατά βάση στην επαγγελματική δραστηριότητά του στο νησί των ανέμων.

Ο 54χρονος δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να μπει στο γραφείο του. Ο δολοφόνος του σταμάτησε με τη μηχανή του στο τζάμι του αυτοκινήτου του και άρχισε να πυροβολεί τον τοπογράφο.

Οι αστυνομικοί μάλιστα λένε ότι το θύμα δέχθηκε περίπου 20 πυροβολισμούς. Μάλιστα, ο δολοφόνος του πυροβόλησε στην αρχή αρκετές φορές, έκανε μια παύση για μερικά δευτερόλεπτα, και έπειτα ακούστηκαν άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί. Αυτό δηλαδή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης άλλαξε γεμιστήρα.

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τον ακολούθησε από το σπίτι του ο εκτελεστής

Το αυτοκίνητο ανήκε στον συνέταιρο του 54χρονου, ωστόσο οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο στόχος του εκτελεστή ήταν το θύμα, - αποκλείουν δηλαδή το ενδεχόμενο ο εκτελεστής να μπερδεύτηκε - μιας και ο 54χρονος χρησιμοποιούσε καθημερινά το αμάξι του. Μάλιστα, θεωρούν ότι τον παρακολουθούσαν καιρό μέχρι να χτυπήσουν.

Μάλιστα, θεωρούν ότι ο δολοφόνος του φαίνεται να τον ακολουθούσε Παναγιώτη από την ώρα που έφυγε από το σπίτι του στο Χαλάνδρι μέχρι να φτάσει στο Ψυχικό. Κάμερες ασφαλείας, πάντως, έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, κράνος και ήταν σε μηχανή-σκούτερ.

Οι αστυνομικοί τώρα ξεψαχνίζουν τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής για να έχουν το πλήρες δρομολόγιο του δράστη.

Ποιο το κίνητρο της δολοφονίας του 54χρονου στο Ψυχικό

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του 54χρονου, ώστε να καταλήξουν στο κίνητρο του συμβολαίου θανάτου του.

Στο μικροσκόπιο έχουν βάλει και τις πληροφορίες που θέλουν το θύμα να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στη Μύκονο.

Σχετικές ειδήσεις