Δολοφονία στο Ψυχικό: Πότε θα καταθέσει η σύζυγος του 54χρονου στους αστυνομικούς

Η σύζυγος του 54χρονου παραμένει σοκαρισμένη μετά τη δολοφονία του συζύγου της και δεν μπορούσε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς 
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τον δράστη της δολοφονίας του 54χρονου στο Ψυχικό
INTIME NEWS

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η σύζυγος του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος δολοφονήθηκε κοντά στην τεχνική εταιρεία του στο Ψυχικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του, πήγαν αμέσως στο σπίτι του προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τη σύζυγό του. Ωστόσο, εκείνη ανέφερε ότι δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία του 54χρονου και θα μιλήσει παρουσία του δικηγόρου της.

Ποιος ήταν ο 54χρονος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Ο 54χρονος τοπογράφος ήταν συνιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου, που είχε έδρα στο Ψυχικό, αλλά οι επαγγελματικές του δραστηριότητες ήταν (στην πλειοψηφία τους) στη Μύκονο. Και γι' αυτό οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές του κατά βάση στην επαγγελματική δραστηριότητά του στο νησί των ανέμων.

Ο 54χρονος δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό ενώ πάρκαρε το αυτοκίνητό του για να μπει στο γραφείο του. Ο δολοφόνος του σταμάτησε με τη μηχανή του στο τζάμι του αυτοκινήτου του και άρχισε να πυροβολεί τον τοπογράφο.

Οι αστυνομικοί μάλιστα λένε ότι το θύμα δέχθηκε περίπου 20 πυροβολισμούς. Μάλιστα, ο δολοφόνος του πυροβόλησε στην αρχή αρκετές φορές, έκανε μια παύση για μερικά δευτερόλεπτα, και έπειτα ακούστηκαν άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί. Αυτό δηλαδή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης άλλαξε γεμιστήρα.