Βίντεο από την παράδοση του επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού από την ΕΛ.ΑΣ. στις αλβανικές Αρχές

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν το Αλβανό κρατούμενο σε θωρακισμένη κλούβα και σε πλήρη συντονισμό με τους άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων RENEA τον παρέδωσαν στο στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς
Βίντεο από την παράδοση του επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού από την ΕΛ.ΑΣ. στις αλβανικές Αρχές
1'

Στην δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την επιχείρησης παράδοσης των ελληνικών αρχών στην αλβανική αστυνομία του 32χρονου επικίνδυνου κακοποιού Laert Haxhiu.

Άνδρες
των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν το Αλβανό κρατούμενο σε θωρακισμένη κλούβα και σε πλήρη συντονισμό με τους άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων RENEA τον παρέδωσαν στο στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Ο 32χρονος κακοποιός είχε καταδικαστεί στην χώρα του σε ισόβια για δολοφονίες, παράνομη κατοχή και παραγωγή όπλων, εκρηκτικών όπλων και πυρομαχικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αλβανικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και πριν ένα χρόνο είχε εντοπιστεί και συνελήφθη στα Ιωάννινα.

Μετά την σύλληψη του ο Haxhiu μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και κατόπιν αιτήματος της έκδοσης του από τις αλβανικές αρχές, χρησιμοποίησε όλα τα περιθώρια της νομοθεσίας για να αποφύγει την επιστροφή και την δίκη του στην Αλβανία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή