Δολοφονία στο Ψυχικό: Πλαστή η πινακίδα του εκτελεστή του τοπογράφου

Σε γρίφο εξελίσσεται η δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό
Δολοφονία στο Ψυχικό: Πλαστή η πινακίδα του εκτελεστή του τοπογράφου
2'

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με το STAR, οι πινακίδες στη μοτοσικλέτα του εκτελεστή του άτυχου 54χρονου ήταν πλαστές, με τις Αρχές να βαδίζουν στα... τυφλά για τον εντοπισμό του δολοφόνου, ο οποίος αναζητείται.

Αξιοσημείωτη για τους ερευνητές είναι η λεπτομέρεια που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής - «μοναχικός λύκος» στο έγκλημα. Ο ίδιος είχε αντιγράψει ακόμη και σφραγίδα από το ΚΤΕΟ. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ήδη τη σειρά από βίντεο για να εντοπίσουν εκείνο το στοιχείο που θα οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη και εκείνων που «παρήγγειλαν» τη δολοφονία.

Ο εκτελεστής του τοπογράφου είχε εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τον δράστη της δολοφονίας στο Ψυχικό, ο οποίος δεν δίστασε λεπτό και ολοκλήρωσε την εντολή που έλαβε μέσα σε 26 δευτερόλεπτα.

Όπως έγραψε το Newsbomb.gr, οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ «έχουν» τον εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό, αφού δεκάδες βίντεο που έχουν στα «χέρια» τους δείχνουν τον πιστολέρο τόσο πριν, όσο και μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του άτυχου άνδρα, ηλικίας 54 ετών. Σε όλα τα ντοκουμέντα φαίνεται να φορά κράνος, γάντια και να οδηγεί ένα μαύρο σκούτερ το οποίο έφερε πλάστη πινακίδα κυκλοφορίας.

Μάλιστα, όσον αφορά τον δολοφόνο, πρόκειται για γνώριμο πρόσωπο στις αρχές καθώς είχε δράσει ξανά στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Οι προστριβές για τις μετρήσεις του τοπογράφου οδήγησαν στη δολοφονία του;

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ο δράστης της δολοφονίας παρακολουθούσε τις κινήσεις του θύματος. Ταυτόχρονα, αναφέρεται πως στο παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες για διενέξεις σε Μύκονο και άλλα νησιά, οι οποίες ανέφεραν ότι οι τοπογραφικές μελέτες δεν ήταν ευκρινείς, με αποτέλεσμα να «χάνονται» ακίνητα και να δημιουργούνται προστριβές.

Σε καταθέσεις στους αστυνομικούς, τονίζεται πως ο τοπογράφος προχωρούσε τα τελευταία χρόνια σε εκατοντάδες αποτυπώσεις ακινήτων και μέσα από αυτές, προσδιόριζε αυθαιρεσίες που έβαζαν εμπόδια για ανεγέρσεις οικοδομών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Βάσει των παραπάνω ισχυρισμών, οι Αρχές εκτιμούν ότι κάποιο πρόσωπο δυσαρεστήθηκε και προσέλαβε επαγγελματία δολοφόνο, ο οποίος εκτέλεσε τον τοπογράφο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή