Οι διαμάχες, τα «φιλέτα» και τα ανοίγματα του τοπογράφου που… ενόχλησαν

Οι διαμάχες, τα «φιλέτα» και τα ανοίγματα του τοπογράφου που… ενόχλησαν
2'

Η έρευνα του Ανθρωποκτονιών μπορεί να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο όσον αφορά τον ηθικό αλλά και τον φυσικό αυτουργό της εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό, ωστόσο ήδη έχουν φτάσει στ’ αυτιά των αστυνομικών πληροφορίες αλλά και καταγγελίες, αρκετά χρήσιμες οι οποίες αξιολογούνται και αφορούν τη «μαφία της οικοδομής» που εκτιμούν πως κρύβεται πίσω από τη εν ψυχρώ εκτέλεση.

Ο συνέταιρος του ο οποίος την ώρα της δολοφονίας είχε ήδη φτάσει στην εταιρεία και είχε μπει και στο γραφείο, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Όταν είδε τον κουμπάρο του αιμόφυρτο και χωρίς σφυγμό μέσα στο αυτοκίνητο "πάγωσε" και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Στα πρώτα του λόγια στις αρχές φέρεται να έχει πει πως: «Ο Παναγιώτης δεν είχε εχθρούς, δεν του άρεσαν οι διαμάχες. Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου».

Δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα ήθελε να βγάλει από τη μέση τον φίλο και κουμπάρο του. Στο ίδιο κλίμα και η σύζυγος του η οποία θα καταθέσει αμέσως μετά το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο της.

Ωστόσο πληροφορίες που φτάνουν στο newsbomb αναφέρουν πως μετά τον ξυλοδαρμό που είδε δεχθεί το 2021 άρχισε να απομακρύνεται από το νησί ενώ είχε εκφράσει σε φίλους του τον φόβο του. Μάλιστα πήγαινε στο νησί στοχευμένα και έφευγε. Σα να θεωρούσε ότι εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος για την επίθεση σε βάρος του.

Τέλος πηγές αναφέρουν στο newsbomb ότι ο τοπογράφος είχε ανοιχτεί ιδιαίτερα σε Πάρο και Ίο και στο πλαίσιο της δουλειάς του είχε ορισμένες διαμάχες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή