Λασίθι: Το «τραγικό» έθιμο που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο - Ακαριαίος ο θάνατός του

Παραδόθηκε ο δράστης - Από έναν λάθος χειρισμό ο θάνατος του 36χρονου κτηνοτρόφου
Λασίθι: Το «τραγικό» έθιμο που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο - Ακαριαίος ο θάνατός του
Cretalive
1'

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας στην Κρήτη, μετά τον τραγικό θάνατο ενός 36χρονου από μπαλοθιά σε γλέντι σε περιοχή του Λασιθίου.

Το θύμα και πατέρας ενός μικρού παιδιού βρισκόταν στο γλέντι στο Οροπέδιο Καθαρού για το έθιμο «κουρά των προβάτων» με παρέα, στην οποία βρισκόταν και ο άνδρας που έριξε τον μοιραίο πυροβολισμό.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αναζητείται το όπλο

Ο δράστης, για τον οποίο οι Αρχές είχαν εξαπολύσε ανθρωποκυνηγητό, αργά το βράδυ παραδόθηκε στην αστυνομία, ωστόσο το όπλο αναζητείται, καθώς, όπως ισχυρίστηκε δεν θυμάται πού το πέταξε. Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για κυνηγετικό όπλο, με την πλευρά του δράστη ωστόσο να μιλά για πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν από έναν λάθος χειρισμό, όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κάποια στιγμή ξεκίνησαν οι μπαλοθιές και βλήμα τον πέτυχε στο στήθος σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης, μπατζανάκης του άτυχου κτηνοτρόφου κρατείται από την αστυνομία και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον ανακριτή για την απολογία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή