Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι: «Ούρλιαζε, έπαθε σοκ» ο δράστης - «Ήταν σαν αδέλφια»

Ένας 36χρονος άνδρας πατέρας ενός ανήλικου παιδιού έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε από τον 32χρονο μπατζανάκη του σε γλέντι στην Κρήτη
Οικογενειακή τραγωδία στο Λασίθι: «Ούρλιαζε, έπαθε σοκ» ο δράστης - «Ήταν σαν αδέλφια»
Cretalive
2'

Από τα πυρά του 32χρονου μπατζανάκη του έπεσε νεκρός ο 36χρονος κτηνοτρόφος σε γλέντι για τοπικό έθιμο στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης.

Η οικογένεια των δύο ανδρών βρίσκεται σε σοκ μετά το αδιανόητο περιστατικό, που κόστισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, από έναν λάθος χειρισμό.

Ο δικηγόρος του 32χρονου δράστη, Γιώργος Στειακάκης μίλησε στο Creta24.gr δηλώνοντας ότι «Ήταν σαν αδέρφια, είχαν άριστες σχέσεις».

«Ήταν καλεσμένοι στο έθιμο κουρών ενός συντοπίτη τους, καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο κατηγορούμενος, την ώρα που έστρεψε το όπλο σε πλάγια θέση, ενώ εκείνος καθόταν, χωρίς να το αντιληφθεί πέρασε από μπροστά του το θύμα και φέρεται να τον πυροβόλησε στα πλευρά», δήλωσε.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 36χρονο, τον οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ούρλιαζε, έπαθε σοκ»

Σύμφωνα με τον κύριο Στειακάκη, ο 32χρονος δράστης, σε κατάσταση σοκ, ούρλιαζε και έφυγε από το σημείο, ενώ όταν εντοπίστηκε, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και εκεί ήταν σε απελπιστική κατάσταση.

«Είναι συντετριμμένος, άρχισε να ουρλιάζει, έπαθε σοκ. Είναι σαν να έχασε τον αδερφό του. Ο ίδιος νιώθει θύμα και θύτης. Έκλαιγε στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει από την οικογένεια τι έχει γίνει».

Ο 32χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές αργά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Παράλληλα, η αστυνομια λαμβάνει και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρας που βρίσκονταν στο σημείο. Εντός της ημέρας ο δράστης, πατέρας τριών παιδιών πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα, ενώ θα υποδείξει στις Αρχές το σημείο όπου πέταξε το όπλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή