Δολοφονία στο Ψυχικό: Εξετάζονται κι άλλα άτομα από τη ΓΑΔΑ -Ανακρίνεται ήδη εμπλεκόμενος σε απαγωγή

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., σε Αθήνα και Μύκονο, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Φτάνουν» στον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό οι Αρχές, ενώ τις τελευταίες ώρες έχει πραγματοποιηθεί η προσαγωγή του βασικού υπόπτου, η οποία δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να μετατραπεί σε σύλληψη.

Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, η αστυνομία εξετάζει τουλάχιστον ένα ακόμη ατομο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, το οποίο ερευνάται για τυχόν εμπλοκή στη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη.

Χθες, εντοπίστηκε και η μηχανή που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής, για τη δολοφονία και τη διαφυγή του, και αναμένεται η εξονυχιστική εξέτασή της στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Εμπλεκόμενος στην απαγωγή Παναγόπουλου ο βασικός ύποπτος

«Νονός της νύχτας» και εμπλεκόμενος με την πολύκροτη απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Αυτός είναι ο άνδρας που προσήγαγε χθες αργά το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ., ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο άνδρας που ανακρίνεται εδώ και ώρες, ερευνάται αν είναι και ο εκτελεστής, μιας και η ΕΛ.ΑΣ. έχει βάσιμες πληροφορίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ενδείξεις για συμμετοχή του στην υπόθεση προέκυψαν από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και καταθέσεις μαρτύρων.Ο ίδιος, φέρεται να κατατάσσεται μεταξύ των νονών της νύχτας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί σε Αθήνα και Μύκονο με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων. Τέσσερις ημέρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, η έρευνα στη Μύκονο έχει επικεντρωθεί σε πρόσωπα που ήξεραν το θύμα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε στο νησί τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, οικογένεια και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον τοπογράφο που δολοφονήθηκε άγρια στο Ψυχικό. Η κηδεία του τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στο Χαλάνδρι.

Το προφίλ του εκτελεστή

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 80 βίντεο που αναλύουν οι αστυνομικοί από το σημείο της εκτέλεσης στο Ψυχικό, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον «μοναχικό λύκο» που ζωσμένος με δύο «9άρια» πιστόλια είχε την ψυχραιμία να προσεγγίσει το αυτοκίνητο του τοπογράφου χωρίς να κατέβει από τη μηχανή και να τον πυροβολήσει δεκάδες φορές, στοχεύοντας μόνο με το ένα χέρι.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμα εάν πρόκειται για «εισαγόμενο» εκτελεστή ή για κάποιον «εγχώριο» που συγκαταλέγεται στη λίστα με αυτούς που πληρώνονται μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να δολοφονήσουν με «ανάθεση».

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τουλάχιστον τρία άτομα από τη Μύκονο, που συνδέονται με την επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος και θα μπορούσαν να έχουν δώσει εντολή για το συμβόλαιο θανάτου.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται το κινητό τηλέφωνο, το ρολόι και το προσωπικό λάπτοπ του τοπογράφου, ώστε οι Αρχές να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εκτελεστή.

Σχετικές ειδήσεις