«Πυρετός» στα εγκληματολογικά – Επίμονες ερωτήσεις για πρόσωπα της Μυκόνου στον 11ο της ΓΑΔΑ

Ο βασικός ύποπτος δεν φαίνεται να είναι συνεργάσιμος και να μην απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχεται από τους αστυνομικούς

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της εκτέλεσης στο Ψυχικό. Από νωρίς το πρωί επικρατεί «πυρετός» στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τους αστυνομικούς να κάνουν φύλλο και φτερό τόσο την προσωπική μηχανή του βασικού υπόπτου όσο και προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι της συντρόφου του.

Ο βασικός ύποπτος εντοπίστηκε στο σπίτι της συντρόφου του και προσήχθη χθες αργά το βράδυ μαζί με εκείνη. Αυτήν την ώρα βρίσκονται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία και πληροφορίες. Μάλιστα ρωτούν επίμονα το ζευγάρι για συγκεκριμένα πρόσωπα της Μυκόνου ωστόσο ο βασικός ύποπτος δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην προσαγωγή του μετά από αξιοποίηση βίντεο το οποίο δείχνει εκείνον να αφήνει την προσωπική του μηχανή σε κάποιο σημείο, να παίρνει τη μηχανή της εκτέλεσης, να κινείται προς το σημείο και στη συνέχεια να φεύγει από το Ψυχικό, να αφήνει τη μηχανή της εκτέλεσης, να καβαλάει τη δική του, να κάνει βόλτες στην περιοχή για να τον χάσουν οι αστυνομικοί από τις κάμερες και να φεύγει.