Ψυχικό: Το ταξίδι του κατηγορούμενου στη Μύκονο πριν την εκτέλεση και οι επαφές του στο νησί

Επόμενος στόχος της Αστυνομίας είναι ο εντοπισμός του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό

Αποστόλη εξετελέσθη για το Ανθρωποκτονιών. Μέσα σε 5 μέρες έφτασε στη σύλληψη του γνώριμου των ποινικών, κατηγορούμενου για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Το στοίχημα τώρα για τους αστυνομικούς είναι να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό, εκείνον που έδωσε την εντολή να βγει από τη μέση ο τοπογράφος.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως έχουν εστιάσει σε ένα πρόσωπο και μάλιστα το πρόσωπο αυτό αναγνωρίστηκε και από τη σύντροφο του 44χρονου με εκείνη να αναφέρει ότι "το ξέρει" και πως "περίπου το Πάσχα είχαν πάει διακοπές στη Μύκονο και ο σύντροφός της είχε συνάντηση και με αυτό το πρόσωπο χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι κακό".

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα γάντια, το μπουφάν, η ζώνη και τα κρυμμένα κινητά που βρέθηκαν στο σπίτι της συντρόφου του 44χρονου εκεί όπου εντοπίστηκε και ο ίδιος.

Οι άνδρες της ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από την Αθήνα για.... διακοπές.


Σε λίγη ώρα από τώρα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί ο 44χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του στις 8 το βράδυ του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις