Ψυχικό: Ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος για την εκτέλεση του τοπογράφου

Οι άνδρες της ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου, βασικού κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από την Αθήνα για.... διακοπές.

Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 9.30, το πρωί της Κυριακής, ο 44χρονος που συνελήφθη με κατηγορίες για την υπόθεση της εκτέλεσης του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Η μεταγωγή του έγινε υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας, με την αστυνομική πομπή να αποτελούν πέντε οχήματα.

Ο συλληφθείς, που φέρεται ότι αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία, οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο 44χρονος έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με καταδίκες και συλλήψεις , για ανθρωποκτονίες, ληστείες, επιθέσεις, εκβιασμούς αλλά και απαγωγή.

Το στοίχημα τώρα για τους αστυνομικούς είναι να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό, εκείνον που έδωσε την εντολή να βγει από τη μέση ο τοπογράφος.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως έχουν εστιάσει σε ένα πρόσωπο και μάλιστα το πρόσωπο αυτό αναγνωρίστηκε και από τη σύντροφο του 44χρονου με εκείνη να αναφέρει ότι "το ξέρει" και πως "περίπου το Πάσχα είχαν πάει διακοπές στη Μύκονο και ο σύντροφός της είχε συνάντηση και με αυτό το πρόσωπο χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι κακό".

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί τα γάντια, το μπουφάν, η ζώνη και τα κρυμμένα κινητά που βρέθηκαν στο σπίτι της συντρόφου του 44χρονου εκεί όπου εντοπίστηκε και ο ίδιος.

Οι άνδρες της ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του καθώς ετοιμαζόταν να φύγει από την Αθήνα για.... διακοπές.