Χαλκιδική: 26χρονος διέρρηξε κατάλυμα και τραυμάτισε τουρίστα με κατσαβίδι όταν έγινε αντιληπτός

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο 26χρονος το τελευταίο διήμερο διέπραξε έξι κλοπές στην ευρύτερη περιοχή

Χαλκιδική: 26χρονος διέρρηξε κατάλυμα και τραυμάτισε τουρίστα με κατσαβίδι όταν έγινε αντιληπτός
1'

Στη σύλληψη ενός 26χρονου για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της κλοπής σε περιοχές της Σιθωνίας Χαλκιδικής προχώρησαν τη Δευτέρα (8/7) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, διέρρηξε κατάλυμα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμούνταν, ωστόσο έγινε αντιληπτός και με τη χρήση κατσαβιδιού τραυμάτισε έναν 44χρονο Βούλγαρο πουπροσέτρεξε στο σημείο.

Ο 26χρονος συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, δύο φακοί, πυξίδα, γάντια, διάφορα ρούχα κ.ά., καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο διήμερο διέπραξε έξι κλοπές, εκ των οποίων οι δύο απόπειρες, σε καταστήματα και τουριστικά καταλύματα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής. Συνολικά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή