Κρήτη: Έρευνα για τον θάνατο της Νικολέτας στον ΒΟΑΚ - Το στικάκι της οικογένειας στις Αρχές

Η 17χρονη Νικολέτα έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ βρίσκοντας τραγικό θάνατο

Κρήτη: Έρευνα για τον θάνατο της Νικολέτας στον ΒΟΑΚ - Το στικάκι της οικογένειας στις Αρχές
1'

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη, η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε από γέφυρα στον ΒΟΑΚ σε γκρεμό 50 μέτρων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο η έρευνα δεν έχει σταματήσει, καθώς οι αρχές «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, από τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα, μέχρι και μαρτυρίες, μετά και τις καταγγελίες ότι η Νικοέτα δεχόταν μπούλινγκ.

Το cretalive.gr με δημοσίευμά του αναφέρει ότι οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού έχουν ήδη παραδώσει στο Α.Τ Χερσονήσου ένα ηλεκτρονικό στικάκι (USB), με περιεχόμενο το οποίο ζητά να αξιολογηθεί και να ερευνηθεί.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο ηλεκτρονικό αυτό στικάκι περιλαμβάνεται υλικό, όπως αναρτήσεις, που φέρεται να είχε κοινοποιήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα κορίτσι από την περιοχή της Χερσονήσου, και τα οποία η οικογένεια θεωρεί ότι διέσυραν την Νικολέτα και αμαύρωναν την υπόληψή της.

Το υλικό θα ελεγχθεί από την αστυνομία και ενδεχομένως - αν κριθεί αναγκαίο - θα κληθεί για κατάθεση και το συγκεκριμένο κορίτσι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή