Ψυχικό: Ο «ωραίος Γιώργος», οι κατακτήσεις του στη φυλακή και οι νέες έρευνες

Ο 44χρονος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι δεν είναι αυτός που δολοφόνησε τον τοπογράφο στο Ψυχικό 
PANAGOPOULOS

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί τη Μύκονο για να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο «ωραίος Γιώργος» που συνελήφθη ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 54χρονου, παραμένει αμίλητος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

O 44χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλίας και κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του τοπογράφου, ενώ σχετικά με την πυρίτιδα που βρέθηκε στη ζώνη του ανέφερε πως προέρχεται από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο. Επιπλέον, είπε πως δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο «ωραίος Γιώργος» είχε πολλές κατακτήσεις και όταν ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα ζούσε σε ένα αρκετά άνετο κελί.

Έλεγχος από την Αρχή για ξέπλυμα χρήματος για τον 44χρονο

Η Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος διενεργεί έλεγχο και στα περιουσιακά στοιχεία του 44χρονου προφυλακισμένου φερόμενου ως δολοφόνου του τοπογράφου αλλά και στα οικονομικά ενός δεύτερου προσώπου, που έχει μπει στο «κάδρο» των ερευνών.

Αντίστοιχος έλεγχος διενεργείται ήδη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και στα οικονομικά στοιχεία του τοπογράφου.

Οι έρευνες εστιάζουν στα κίνητρα του εγκλήματος και στον ηθικό αυτουργό, που παρήγγειλε τη δολοφονία του τοπογράφου έναντι 100.000 ευρώ.