Κύκλωμα εκβιαστών - «Νάνσυ»: Βίντεο ντοκουμέντο από την «κρυψώνα» της

Οι «μπάμπουσκες» με το κρυμμένο χρήμα και το τετράδιο με τα παράνομα έσοδα

Δέματα «μπάμπουσκες» βρέθηκαν στο σπίτι της 74χρονης μητέρας της Νάνσυ , η οποία φαίνεται να ήταν η αποθηκάριος των χρημάτων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, τα είχε αποθηκεύσει σε μια ντουλάπα και σε ένα ψυγείο στη βεράντα του σπιτιού της.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων χρειάστηκε δύο λεπτά για να ξεδιπλώσει κάθε συσκευασία.

Ειδικότερα, η εξωτερική συσκευασία ήταν καταστήματος με καλσόν και μαγιό, ακολουθούσε η επόμενη με περιοδικά, μετά από άλλες σακούλες, που κατέληξαν σε ένα τάπερ που περιείχε τα χρήματα. Στο τέλος υπήρχε και ένα υλικό απορρόφησης της υγρασίας για να μην καταστρέφονται τα χρήματα. Στο σπίτι της μητέρας της Νάνσυ βρέθηκαν 135.000 ευρώ.

Στο σπίτι του 42χρονου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Δόμησης του δήμου Αθηναίων βρέθηκαν 283.000 ευρώ σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Συνολικά, η αστυνομία κατέσχεσε 450.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στα τετράδια της 43χρονης Νάνσυ, καταγράφονται 700.000 ευρώ από παράνομα έσοδα τον χρόνο, σε διάστημα από το 2021 μέχρι σήμερα.

«Μην πάθεις καμία καρφωτή»: Οι νέοι διάλογοι της Νάνσυς με μέλος της σπείρας

Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες που είχε η αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών, Νάνσυ, με ένα από τα μέλη της, έρχονται στο φως.

Στους διαλόγους η 43χρονη Νάνσυ με τα ακριβά γούστα μιλά με ένα μέλος του κυκλώματος που εκβίαζε καταστηματάρχες στον δήμο Αθηναίων. Όπως μπορείτε να διαβάσετε, η όμορφη ξανθιά, που είχε βάλει στο κύκλωμα και μέλη της οικογένειάς της, είχε αρκετά συχνή επικοινωνία με έναν υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποία συνελήφθη.

Σε μια από τις συνομιλίες που είχαν οι δύο τους μιλούν για την απουσία από την εργασία ενός ατόμου που θα τους διευκόλυνε στις «βρώμικες» δουλειές τους.

Αρχηγός: Έλα
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Δεν περνάει κανένα δέμα γιατί λείπει του τοπικού συμβουλίου, έτσι;
Αρχηγός: Στο διάολο, πότε θα έρθει αυτή;
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Έρχεται μέσα στην εβδομάδα. Η δικιά μας έρχεται αλλά δεν είχε πρόβλημα η δικιά μας, λείπει αυτή για να κάνει τις κινήσεις.
Αρχηγός: Σίγουρα; Γιατί έχουμε λίγο θέμα τώρα, τι θα κάνουμε;
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Αγάπη μου γλυκιά. Δεν περνάει κανένα θέμα, δεν περνάει κάποιων άλλων και δεν περνάει και τα δικά μας.
Αρχηγός: Και πότε πιστεύεις ότι θα γίνει;
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Την άλλη εβδομάδα, άμα έρθει αυτή την εβδομάδα εισηγείται, κάνει εισήγηση.
Αρχηγός: Γ@@@τα τώρα. Εεε έτσι. Δεν μπορούν να περιμένουν άλλο γιατί έχουν τον Τ. την άλλη εβδομάδα. Οπότε θα μπουνε μέσα να κάνουν αλλάγη. Γιατί θα κάνουν παρεμβάσεις. Τους είπα να μην κάνουν μέχρι να περάσει συμβούλιο. Αλλά τώρα υποχρεωτικά.
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Τι παρέμβαση να κάνουμε;
Αρχηγός: Πρέπει να αλλάξουν όψεις.
Υπάλληλος υπουργείου Πολιτισμού: Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ρε παιδί μου. Ναι ρε παιδί μου να ξεκινήσουμε ομαλά μην πάθεις καμία καρφωτή.

Σχετικές ειδήσεις