Αμφιλοχία: Πώς έγινε η δολοφονία της 36χρονης - Η μήνυση δύο μέρες πριν κι η άρνηση για panic buttοn

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Αμφιλοχία: Πώς έγινε η δολοφονία της 36χρονης - Η μήνυση δύο μέρες πριν κι η άρνηση για panic buttοn
2'

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην Αμφιλοχία με τη δολοφονία μιας 36χρονης από τον εν διαστάσει 43χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν νεκροί μια 36χρονη και ο 43χρονος με τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο όχημα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε κάνει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του «panic button».

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος μετά τη μήνυση της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της νέας τραγωδίας στην Αμφιλοχία

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα. Το ζευγάρι δεν έμενα μαζί γιατί ήταν σε διάσταση.

Ο 43χρονος περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Τη στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον «ουρανό» του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί. Συγκεκριμένα, την πυροβόλησε από το παρμπρίζ και στη συνέχεια της έριξε τη χαριστική βολή από το πλάι.

Ο γυναικοκτόνος πήγε ύστερα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τη γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι κάτω των 15 ετών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή