Μαρούσι: Έτσι «χτυπούσε» η εγκληματική των μπράβων - Βίντεο-Ντουκουμέντο

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η εμπρηστική επίθεση της συμμορίας στις 9 Σεπτοεμρβιου του 2023 στις 4 τα ξημερώματα σε επιχείρηση στο Μαρούσι επί της οδού Βύρωνος

Μαρούσι: Έτσι «χτυπούσε» η εγκληματική των μπράβων - Βίντεο-Ντουκουμέντο
1'

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Νewsbomb.gr βλέπουμε καρέ καρέ τη δράση της εγκληματικής των μπράβων που πουλούσαν προστασία σε τουλάχιστον 78 επιχειρήσεις στην Αττική.

Οποίος δεν συμμορφωνοταν του κατέστρεφαν το μαγαζί πετώντας στο εσωτερικό είτε εμπρηστικό μηχανισμό είτε περιελουζαν το χώρο βενζίνη και στη συνέχεια έβαζαν φωτιά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η εμπρηστική επίθεση της συμμορίας στις 9 Σεπτοεμρβιου του 2023 στις 4 τα ξημερώματα σε επιχείρηση στο Μαρούσι επί της οδού Βύρωνος.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα δύο μέλη σπάνε τη γυάλινη πόρτα του ψητοπωλείου, ενεργοποιούν τον εμπρηστικο μηχανισμό και τον πετούν μέσα στην επιχείρηση. Δεν παίρνουν λίγα δευτερόλεπτα και η επιχείρηση τυλίγεται στις φλόγες από την έκρηξη.

Είναι τόσο αδίστακτοι που αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή. Όπως φαίνεται στο βίντεο εκείνη τη στιγμή εντός της επιχείρησης υπήρχε ένας εργαζόμενος ο οποίος μόλις αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει τρέχει να σωθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή