Κύκλωμα εκβιαστών: Διατυμπανίζει την αθωότητά της η Νάνσυ - «Δεν είμαι αρχηγός καμίας οργάνωσης»

Την εμπλοκή της στο κύκλωμα εκβιαστών και τον ρόλο της ως «αρχηγό», αρνείται η «Νάνσυ» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Την ώρα ποι οι ανακριτικές αρχές καλούνται να καλέσουν για απολογία εννέα ακόμα άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών, η «αρχηγός» της σπείρας, «Νάνσυ» αρνείται κάθε εμπλοκή της ίδιας και της οικογένειά της στο κύκλωμα.

Νάνσυ: «Δεν είμαι αρχηγός καμίας εγκληματικής οργάνωσης»

Η περιβόητη αρχηγός της σπέιρας, μιλώντας στο Alpha, διατυμπανίζει την αθωωότητά της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στο κύκλωμα.

«Νιώθω τεράστια εμπιστοσύνη και σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ότι τα ζητήματα της δικογραφίας θα τοποθετηθούν στην πραγματική τους διάσταση. Ευελπιστώ, ότι στο πλαίσιο αυτό θα διαπιστώσει, ότι δεν είμαι αρχηγός καμίας εγκληματικής οργάνωσης - ούτε καν μέλος - και δεν έχω κάνει κανέναν εκβιασμό. Η μόνη μου σχέση με τους δημοσίους υπαλλήλους είναι στα πλαίσια της εργασίας την οποία είχα, εκπροσωπόντας τα καταστήματα ως διαεκπεραιώτρια.», δήλωσε αρχικά η Νάνσυ.

«Η μητέρα μου και ο αδερφός μου δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πιστεύω, ότι στο δικαστήριο θα αθωωθούν.», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, στις ηχογραφημένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικές αρχές, η «Νάνσυ» φαίνεται να ελέγχει απόλυτα τους επόπτες υγείας, να τους δίνει εντολές και να έχει μαζί τους οικονομικές συναλλαγές.

Σχετικές ειδήσεις