Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του εκτελεστή - Υποψίες ότι τον παρακολουθούσε

Το κινητό του εκτελεστή «μίλησε» - Πού κινούνται οι έρευνες των αρχών

Ψυχικό: Φωτογραφία του τοπογράφου βρέθηκε στο κινητό του εκτελεστή - Υποψίες ότι τον παρακολουθούσε
1'

Νέα διάσταση στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό δίνουν τα νέα ευρήματα στο κινητό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία όπου είναι ο 54χρονος τοπογράφος, έχει τραβηχτεί από το κινητό του 44χρονου δράστη και δεν του έχει σταλεί.

Αυτό, όπως εγείρει υποψίες ότι ο εκτελεστής και προφυλακισμένος σήμερα 44χρονος, είχε τον άτυχο τοπογράφο υπό παρακολούθηση.

Έρευνες για τον ηθικό αυτουργό

Κι ενώ ο βασικό κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακισμένος, δηλώνοντας ωστόσο αθώωος, αρνούμενος κάθε εμπλοκής με την υπόθεση, οι αστυνομικοί ψάχνουν το πρόσωπο που τον «όπλισε» και υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου, με την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο στον τομέα του real estate.

Ένα πρόσωπο έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Στάθης είχε «φωτογραφήσει» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό στην επίθεση που είχε δεχθεί παλαιότερα και λόγω της οποίας είχε αναγκαστεί να αλλάξει τόπο κατοικίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις σχέσεις που είχε το συγκεκριμένο πρόσωπο με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, μιας και όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, είχαν συναντηθεί πρόσφατα στη Μύκονο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή