Πειραιάς: Προφυλακίστηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε τη 19χρονη έξω από κλαμπ

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 16χρονη που μαχαίρωσε 19χρονη στον Πειραιά, έξω από κλαμπ - Ελεύθερος ο 20χρονος φίλος της.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 16χρονη για το αιματηρό επεισόδιο έξω από κλαμπ στον Πειραιά, κατά το οποίο μαχαίρωσε μια 19χρονη τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά.

Όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε η προφυλάκισή της σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, ενώ η ανήλικη επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα στο Ρέντη, όπου κρατείται μέχρι να γίνει η μεταγωγή της.

Σε ό,τι αφορά στον 20χρονο φίλο της που κατηγορείται ότι λειτούργησε ως συνεργός της 16χρονης κατά την επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το προφίλ του 20χρονου

Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης, ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός έχει απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φ.Ν. είναι χούλιγκαν και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων οπαδών που, σύμφωνα με τις Αρχές, ευθύνονται για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Πώς τους εντόπισαν

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 νεαρών που επίσης βρίσκονταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, ενώ η επίθεση καταγράφηκε από κινητό που περιήλθε σε γνώση των Αρχών.

Πλήρωμα περιπολικού έλαβε εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης προκειμένου να μεταβεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για αναφερόμενο περιστατικό ξυλοδαρμού ατόμου. Εκεί, εντοπίσθηκε ο 20χρονος χούλιγκαν, ο οποίος αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια Πειραιά και εν συνεχεία συνελήφθη καθόσον προέκυψε η εμπλοκή του και στο πρώτο περιστατικό, με τον ρόλο του συνεργού.