Έβγαζε φωτογραφίες ανήλικα σε θεματικό πάρκο - Τι βρήκαν οι αρχές στο κινητό του

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες γιατί φωτογράφιζε ανήλικα, ενώ πάνω του βρέθηκε κι ένα μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε πάρκο αναψυχής με νεροτσουλήθρες. Υπάλληλοι ασφαλείας της επιχείρησης εντόπισαν έναν άνδρα να τραβά φωτογραφίες παιδιά που διασκέδαζαν εκεί.

Αμέσως κοιτώντας στις κάμερες και παρακολουθώντας τον είδαν ότι το έκανε κατ' επανάληψη και δεν τραβούσε φωτογραφίες τον χώρο αλλά τα παιδιά. Αμέσως ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 42χρονο άνδρα και όπως διαπίστωσαν στο κινητό του είχε δεκάδες φωτογραφίες με ανήλικά αλλά και ενήλικες.

Ο άνδρας είχε καταφέρει να μπει στο πάρκο έχοντας στην κατοχή του μια πλαστή κάρτα εισόδου γεγονός που δείχνει πως δεν ήθελε να καταγραφούν τα πραγματικά του στοιχεία ώστε στη συνέχεια να μην εντοπιστεί από τις αρχές. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ πάνω του βρέθηκε κι ένα μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών.

Μαφία με εκβιασμούς μέσα στις φυλακές της Κρήτης

Τρείς υπήκοοι Αλβανίας είχαν δημιουργήσει τη δική τους συμμορία εκβιαστών μέσα στο Κατάστημα Κράτησης της Κρήτης, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δράση τους μετρά εδώ και περίπου 2 μήνες.

Οι πληροφορίες αυτές έφτασαν στα αυτιά σωφρονιστικών αλλά και αρχών και αμέσως διατάχθηκε έρευνα στη φυλακή η οποία και πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία Εισαγγελέα.

Έγιναν ταυτόχρονες έρευνες σε κελιά της Β΄ Πτέρυγας του πρώτου ορόφου. Στο πλαίσιο της προανάκρισης και με το τέλος των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις υπήκοοι Αλβανίας εξανάγκαζαν τους συγκρατούμενους τους σε ανοχή πράξεων, ενώ αποκόμιζαν αγαθά και χρήματα από αυτούς. Μάλιστα όπως προέκυψε απο την προανάκριση απαίτησαν από τρεις συγκρατούμενους τους χρηματικά ποσά έως 1000 € εκβιάζοντας εκείνους ή τις οικογένειές τους.

Άγριο επεισόδιο στη Μύκονο: Του επιτέθηκε με λοστό και κατσαβίδι

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στη Μύκονο με τον δράστη να χρησιμοποιεί λοστό και με κατσαβίδι. Το 27χρονο θύμα κατήγγειλε χθες στο τμήμα της Μυκόνου τον 28χρονο δράστη για Επικίνδυνή σωματική βλάβη, Απειλή, Εξύβριση, Φθορά σε συνδυασμό με «Περί όπλων».

Όπως ανάφερε το θύμα στους αστυνομικούς ο δράστης τον κάλεσε στο κινητό και αφού τον απείλησε, τον έβρισε χυδαία και του ζήτησε να συναντηθούν από κοντά για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ενώ το θύμα κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το σημείο που του είχε δώσει ραντεβού ο δράστης, εκείνος του επιτέθηκε πετώντας του ένα μεταλλικό λοστό και με κατσαβίδι του προκάλεσε εκδορές στον λαιμό, στο πρόσωπο, στο πόδι ενώ του προκάλεσε φθορές και στο αυτοκίνητο.