«Ματωμένη» βάφτιση στην Κυνουρία: Ζευγάρι σκότωσε στο ξύλο 64χρονο γιατί «φλέρταρε» τη γυναίκα

Τραγική κατάληξη είχε ένα γλέντι βάφτισης στην Κυνουρία, καθώς με αφορμή μια λεκτική παραξηγήση, ζευγάρι σκότωσε στο ξύλο έναν 64χρονο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους θύτες οι οποίοι εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν... «λεκτική επίθεση» από το θύμα τους.

«Ματωμένη» βάφτιση στην Κυνουρία: Ζευγάρι σκότωσε στο ξύλο 64χρονο γιατί «φλέρταρε» τη γυναίκα
2'

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας ενός 64χρονου στην Τρίπολη, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, ανακοίνωσαν πως έφτασαν οι Αρχές, με τη σύλληψη ενός ζευγαριού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε την επίθεση μετά από βάφτιση στην πλατεία της κοινότητας Άγιος Πέτρος από το ζευγάρι.

1721558135267-676737721-Clipboard_07-21-2024_01.jpg
thyma-arkadia.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο 43χρονος χτύπησε τον 64χρονο επειδή θεώρησε πως φλέρταρε τη σύζυγό του, ενώ άπαντες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες πως εκτός του 43χρονου ο 64χρονος Ν.Μ. δέχτηκε επίθεση από ένα ακόμη άτομο. Επίσης αναφέρεται ότι τον χτυπούσαν, ακόμα κι όταν ήταν λιπόθυμος.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια μίας κοινωνικής εκδήλωσης, συγκεκριμένα μίας βάφτισης, στην οποία ήταν καλεσμένος. Εκεί ο 64χρονος φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στο ζευγάρι, καθώς εκείνο έφευγε από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μετά την βάφτιση. Στη συνέχεια να ξεκίνησε η συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Η τοπική κοινωνία του Αγίου Πέτρου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του συνάνθρωπου τους, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος και αγαπητός στην περιοχή.

Ωστόσο, οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη για το τι συνέβη και οδήγησε στη δολοφονία του 64χρονου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή