«Απόβαση» από στελέχη της ΟΠΚΕ στη Μύκονο - Στόχος η «μαφία» του νησιού

Έρευνες για τη «μαφία της Μυκόνου» μετά τη δολοφονική εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

«Απόβαση» από στελέχη της ΟΠΚΕ στη Μύκονο - Στόχος η «μαφία» του νησιού
1'

«Απόβαση» έγινε το Σαββατοκύριακο από στελέχη της ΟΠΚΕ στη Μύκονο, που στόχο έχουν να καταπολεμήσουν την εγκληματική δράση οργανωμένων ομάδων στο νησί, μετά και τις προαναγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για συλλήψεις μελών εγκληματικών ομάδων, που δραστηριοποιούνται στο νησί των ανέμων.

Η «μαφία της Μυκόνου» τέθηκε στο στόχαστρο μετά τη δολοφονική εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται πως την έρευνα για την «Μαφία της Μυκόνου» έχει ζητήσει και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Αδειλίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslive.tv, ήδη τα στελέχη των ΟΠΚΕ έχουν εγκατασταθεί και έχουν ξεκινήσει ελέγχους.

«Δεν έχουμε τελειώσει. Θέλουμε η αστυνομία να σαρώσει όλα αυτά τα δίκτυα, που τα τελευταία χρόνια με Έλληνες και αλλοδαπούς έχουν εισχωρήσει μέσα στην επιχειρηματικότητα, κυρίως τη νύχτα και την εστίαση και εκβιάζουν ανθρώπους οι οποίοι βγάζουν στην κυριολεξία ένα κομμάτι ψωμί. Ακριβώς για αυτό είμαστε εδώ. Όλα αυτά είναι προϊόν και αποτέλεσμα μιας δουλειάς που κάνει η Ελληνική Αστυνομία, και σας λέω ότι και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν πολύ μεγάλα αποτελέσματα για την πάταξη της διαφθοράς», ανέφερε ο αρμόδιος Υπουργός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή