Ερευνούν σύνδεση του «Δράκου του Μεταξουργείου» με περιστατικό στου Στρέφη

Πρόκειται για την τέταρτη καταγγελία που αφορά στον «Δράκο του Μεταξουργείου»

Ερευνούν σύνδεση του «Δράκου του Μεταξουργείου» με περιστατικό στου Στρέφη
Unsplash
1'

Τον τρόμο έχει σκορπίσει σε Μεταξουργείο και Ομόνοια ο επίδοξος βιαστής ο οποίος παρακολουθεί τα θύματα του και τους επιτίθεται μόλις βρίσκει την κατάλληλη στιγμή.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 καταγγελίες στην ασφάλεια από γυναίκες που αναφέρουν δύο κοινά στοιχεία. Και στις 3 ανέφερε τη λέξη "σεξ" ενώ μόλις τα θύματα έβαλαν τις φωνές εκείνες το έβαλε στα πόδια.

Εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί ερευνούν και μια ακόμη καταγγελία, την τέταρτη καταγγελία για να δουν αν συνδέεται με τον ίδιο δράστη. Η 4η καταγγελία αναφέρει ότι η επίθεση έγινε κοντά στον λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια.

Με τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν καταλήξει στο γεγονός ότι πρόκειται για αλλοδαπό, το πιθανότερο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος κινείται σε συγκεκριμένες περιοχές επομένως δεν αποκλείεται να μένει κοντά στο Μεταξουργείο, ενώ μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχει καταφέρει να κάνει πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ομάδες της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της ΔΡΆΣΗ που περιπολούν στο κέντρο έχουν ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του και τον αναζητούν όπως επίσης και άνδρες της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή