Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Βίντεο ντοκουμέντο από τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών

Κάμερα κατέγραψε στιγμές από τα αιματηρά επεισόδια με τους πυροβολιασμούς στην Αλεξάνδρας.

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Βίντεο ντοκουμέντο από τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών
2'

Tα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν έπειτα από την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου, καταγράφονται σε βίντεο ντοκουμέντο του Νewsbomb.gr.

Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται ένα πλήθος μαυροφορεμένων ατόμων να κρατά κράνη και κοντάρια και να εξαπολύει επίθεση εναντίον μιας άλλης ομάδας ατόμων που τρέπεται σε φυγή.

Να σημειωεί ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τρία άτομα. Ένας εκ των τραυματιών, 22χρονος, έχει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Ο δεύτερος, 38χρονος, έχει τραύμα στο πόδι από πυροβολισμό και ο τρίτος που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ φέρει τραύματα από ξυλοδαρμό.

α

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης τέσσερις από τους συλληφθέντες οπαδούς

Τέσσερα από τα 74 μέλη που συνελήφθησαν για τα επεισόδια είναι οργανωμένοι οπαδοί και εμπλέκονται σε κύκλωμα μπράβων ενώ στα σπίτια τους σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ φέρεται να βρέθηκαν καλάσνικοφ.

Εκτός από όπλα, κατασχέθηκαν χειροβομβίδες αλλά και χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν στα σπίτια τους.

Παράλληλα, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει αναφέρει :

«Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εξιχνιάστηκε οπαδικό επεισόδιο. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 74 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Με τη συνδρομή διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, καθώς και αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, όλοι προσήχθησαν από το σημείο, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο τυγχάνουν οπαδοί ίδιας ομάδας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή