Στυλίδα: Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι που ήταν μέσα η 14χρονη κόρη της οικογένειας

Τα περιστατικά παραβατικότητας στην Φθιώτιδα ολοένα αι αυξάνονται με αποτέλεσμα οι κατοικοι να ζητούν καλύτερη αστυνόμευση

Στυλίδα: Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι που ήταν μέσα η 14χρονη κόρη της οικογένειας
1'

Θρασύτατοι κλέφτες μπαίνουν στα σπίτια μέρα μεσημέρι σκορπώντας τον τρόμο ακόμα και σε παιδιά.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) στον οικισμό της Κουβέλας Στυλίδας, όταν δύο άνδρες Ρομά εισέβαλαν σε ένα εξοχικό μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνη της στο μπάνιο η 14χρονη κόρη της οικογένειας.

Το κορίτσι ακούγοντας τα χτυπήματα στην πόρτα και τους θορύβους μέσα στο σπίτι, άρχισε να καλεί σε βοήθεια τον πατέρα του και έτσι οι διαρρήκτες νόμισαν ότι βρίσκεται και αυτός στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr οι δράστες ήταν τρεις. Ο οδηγός έμεινε στο αυτοκίνητο και οι δυο «μπούκαραν» στο σπίτι. Έφυγαν με ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν χωρίς πινακίδες.

«Είμαστε στο έλεος των κακοποιών. Το θράσος τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι χωρίς πινακίδες και εισβάλουν στα σπίτια, χωρίς να γνωρίζουν εάν είναι κάποιος μέσα ή όχι. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν το κοριτσάκι ερχόταν προσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες...», είπε ο ένας από τους γείτονες που είδε τους Ρομά να απομακρύνονται με το αυτοκίνητο.

Τα περιστατικά παραβατικότητας στην ανατολική Φθιώτιδα είναι πάρα πολλά, όπως και τα παράπονα των κατοίκων που ζητούν καλύτερη αστυνόμευση, όχι μόνο τη νύχτα, αλλά ολόκληρο το 24ωρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή