Τρίπολη: Νέες αποκαλύψεις - Σκότωσε τον 64χρονο στο ξύλο μπροστά στα μάτια του παιδιού του!

Αδιανόητα τα όσα συνέβησαν στην ματωμένη βάφτιση στην Κυνουρία

Τρίπολη: Νέες αποκαλύψεις - Σκότωσε τον 64χρονο στο ξύλο μπροστά στα μάτια του παιδιού του!
2'

Μπροστά στα μάτια του παιδιού του σκότωσε στο ξύλο τον 64χρονο ο 41χρονος στην Κυνουρία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 64χρονος βρισκόταν στην πλατεία της κοινότητας Άγιος Πέτρος όταν, σύμφωνα με το ζευγάρι που κατηγορείται, η γυναίκα πήγε να φύγει με το ανήλικο παιδί της.

Τότε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους, ο 64χρονος φέρεται να προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο και ο 41χρονος του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές, με το ανήλικο παιδί να παρακολουθεί το όλο σκηνικό.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα για το αν υπάρχει βίντεο από το περιστατικό και αν αυτό έχει διακινηθεί στα social media.

«Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο»

Παράλληλα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι. Στη βάφτιση ήταν καλεσμένοι το ζευγάρι, όχι το θύμα. Μετά συνέχισαν σε μία καφετέρια, όπου εκεί πήγε και ο δράστης. Ανέφεραν πως το θύμα παρενόχλησε τη γυναίκα. Λογοφέρανε. Τους ακολούθησε, λένε οι πληροφορίες, στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα μπήκε στην θέση του οδηγού και το θύμα πήγε δίπλα του και κάτι του έλεγε. Τότε, ο δράστης τον έπιασε κεφαλογκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά. Την ώρα που το θύμα βογκούσε, τον χτύπησε με κλωτσιές στα πόδια. Φαίνεται και πως η σύζυγος τον κλώτσησε. Δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο. Περιμένουμε την ιατροδικαστική για να δούμε εάν πέθανε από τα χτυπήματα ή από πνίξιμο, επειδή τον είχε πιάσει κεφαλογκλείδωμα».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια μίας κοινωνικής εκδήλωσης, συγκεκριμένα μίας βάφτισης, στην οποία ήταν καλεσμένος. Εκεί ο 64χρονος φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στο ζευγάρι, καθώς εκείνο έφευγε από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μετά την βάφτιση. Στη συνέχεια να ξεκίνησε η συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή