Βοιωτία: 32χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από 4 άνδρες σε παραλία

Σοκάρει η καταγγελία μιας 32 χρονης, η οποία το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε μουδιασμένη στο τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς και με τρεμάμενη φωνή ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα εφιαλτικά είχε ζήσει...

Συγκεκριμα η νεαρή κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες λέγοντας πως: «11:00 η ώρα της 24-07-2024 πήγα με τη μηχανή μου στην παραλία του Αγ. Ισίδωρου μετά από προσυνεννοημένο ραντεβού με άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία στο ίντερνετ...»

Όταν έφτασε στην παραλία, ωστόσο, δεν μπορούσε να εντοπίσει τον άνδρα.

Ενώ βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, βγήκαν από αυτό και ο ένας αφού της έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο όχημα.

«Με μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, με κατέβασαν και με εξανάγκασαν σε συνουσία με τη χρήση σωματικής βίας. Συγκεκριμένα, αφού με τοποθέτησαν σκυφτή στο καπό του οχήματος οι τρείς εξ αυτών με κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί μου...»

Στη συνέχεια οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, ενώ η γυναίκα διέφυγε πεζή. Τη στιγμή που την έβαζαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος ήρθε σε συνουσία μαζί της.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ήταν ένας νεαρός άνδρας, καστανόξανθος, ψηλός.

Παραγγέλθηκε κατεπείγοντος η Ιατροδικαστική εξέταση ενώ οι αρχές από χθες αναζητούν τους δράστες