Ανατροπή στη Βοιωτία: «Παραμύθι» ο βιασμός της 32χρονης από τέσσερα άτομα

Συνελήφθη για ψευδή καταγγελία η 32χρονη -  Τι υποστηρίζει τώρα για το επίμαχο πρωινό

Ανατροπή στη Βοιωτία: «Παραμύθι» ο βιασμός της 32χρονης από τέσσερα άτομα
1'

Στροφή 180 μοιρών στην κατάθεσή της φέρεται να έκανε η 32χρονη που κατήγγειλε τις προηγούμενες ώρες τον ομαδικό βιασμό της από 4 άγνωστους δράστες στην παραλία Άγιος Ισίδωρος Βοιωτίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς θεώρησαν πολύ… «τραβηγμένη» την ιστορία, ενώ στη συνέχεια αναγνώρισαν την αγωνία της κοπέλας να αποφύγει την ιατροδικαστική εξέταση, προφασιζόμενη διάφορα.

Η 32χρονη υπέπεσε μάλιστα και σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της και στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι μόνη της σκάρωσε το όλο «στόρι» του βιασμού! Ωστόσο το ρεπορτάζ θέλει να υπήρξε κάποιου είδους παρενόχληση στην παραλία.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε στη νέα της κατάθεση, είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή της Αντίκυρας, μαζί όμως με έναν γνωστό της από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Εκείνος φέρεται να σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε σε κάποιο απόμερο σημείο και να προσπάθησε να τη φιλήσει ενώ την ακούμπησε σε ευαίσθητα σημεία με σαφείς ερωτικές προθέσεις. Εκείνη είπε στους αστυνομικούς ότι αρνήθηκε και τότε εκείνος δε συνέχισε και την άφησε να φύγει.

Τελικά η 32χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ψευδή καταγγελία, ενώ ο άνδρας που φέρεται να ήταν μαζί της το επίμαχο πρωινό αναζητείται για να συλληφθεί προκειμένου να διερευνηθεί η πράξη της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή