Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Τα δύο κινητά «φαντάσματα» και ο ηθικός αυτουργός

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη και ψάχνουν αυτόν που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του τοπογράφου

Δύο κινητά «φαντάσματα» θα δώσουν νέα στοιχεία στους αστυνομικούς για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα φέρεται να είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη και ψάχνουν αυτόν που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του τοπογράφου. Τα δύο κινητά βρέθηκαν σε μία κρύπτη στην ψευδοοροφή του διαμερίσματος στο Ψυχικό, στο οποίο διέμενε ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τη σύντροφό του. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν δώσει κάποια αποτελέσματα ενώ αρκετά αρχεία είναι κλειδωμένα και υπάρχει μεγάλος όγκος σβησμένων μηνυμάτων, κυρίως από διαδικτυακές επαφές.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία, από την έρευνα που έχει γίνει στα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του ο 44χρονος που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για το έγκλημα διαπιστώθηκε ότι έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του τοπογράφου.

Ειδικότερα, όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, ο 44χρονος φέρεται να έκανε αναζητήσεις για τον τόπο κατοικίας του Στάθη, για το εάν πρόκειται να μετακομίσει και πού (εκείνη το διάστημα ακουγόταν πως είχε αλλάξει σπίτι), ενώ φέρεται να έψαχνε και την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας του θύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εν λόγω έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε σε μία από τις συσκευές του συλληφθέντα μία φωτογραφία με ένα όπλο. Πρόκειται για ένα πιστόλι που προσομοιάζει με αυτό που διαπράχθηκε το έγκλημα με τους ερευνητές να μην είναι ακόμη σε θέση να πουν με σιγουριά αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Σχετικές ειδήσεις