Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Η εντυπωσιακή DJ, ο κοσμηματοπώλης και τα… «PRADA»

Το κύκλωμα των ναρκωτικών ξεκίνησε τη δράση του στη Μύκονο στις αρχές Ιουνίου

Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Η εντυπωσιακή DJ, ο κοσμηματοπώλης και τα… «PRADA»
2'

Η εντυπωσιακή DJ με το καλλίγραμμο σώμα, τα τατουάζ και τις πόζες αλά μοντέλο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newsbomb ήταν εκείνη που «άνοιγε την πόρτα» στους συνεργούς της και τους... σύστηνε με τους ανοιχτοχέρηδες πελάτες που με ένα τηλεφώνημα έδιναν 300 ευρώ για λίγα ναρκωτικά.

Η DJ έπαιζε μουσική σε πολυτελής κατοικίες κι όχι μόνο στο νησί με αποτέλεσμα να φέρνει σε επαφή τους δύο φίλους της με περισσότερους πελάτες - καλοπληρωτές.

Ο... κοσμηματοπώλης σύντροφος της ο οποίος συνεργαζόταν με επιχείρηση του νησιού όπου πωλούσε τα κοσμήματα του, είχε αναλάβει το ρόλο του delivery των ναρκωτικών. Είναι ο άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsbomb, σε ορισμένες μάλιστα είναι μαζί με την DJ σύντροφο του. Ο άνδρας έκανε την διακίνηση των ναρκωτικών με το smart του. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του άρεσε να διαφημίζει την άνετη Ζωή που έκανε σε Μύκονο και Ίμπιζα.

Ο αρχηγός "Alex" ήταν εκείνος που μιλούσε με τους πελάτες και τους προωθούσε τον τιμοκατάλογο για να επιλέξουν τις ναρκωτικές ουσίες που επιθυμούσαν. Ανάμεσα στις ουσίες και τα χάπια «PRADA» και «ΤΙΚ τοκ» που είχαν μεγάλη ζήτηση. Μάλιστα στο κατάλογο αναφέρει ότι ελάχιστη παραγγελία είναι τα 300 ευρώ και δίνει οδηγίες πως να κινούνται οι πελάτες για να μην γίνονται αντιληπτοί από την αστυνομία. Ο άνδρας όταν αντιλήφθηκε ότι ήρθε το τέλος του κυκλώματος με τους αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει τη βίλα που έμενε στην Ψαρού τότε έβαλε όλα τα χρήματα σε μια μαύρη τσάντα και επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας τον φράχτη, χωρίς όμως επιτυχία. Εντός του σάκου πλάτης ανευρέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 59.220 ευρώ, 16.891 δολαρίων ΗΠΑ και 240 λιρών Αγγλίας.

Όπως προκύπτει από την έρευνα το κύκλωμα δρούσε από τις αρχές Ιουνίου. Η συνάντηση με τους πελάτες γινόταν τόσο σε πολυσύχναστα μέρη στην παραλιακή ζώνη της Μυκόνου όσο και σε άλλους πολυσύχναστους χώρους κοντά στη χώρα.

Έβαζαν τα ναρκωτικά σε ένα πλαστικό κουτί μαύρου χρώματος που προσομοίαζε με εξάρτημα αυτοκίνητου. Μάλιστα είχαν προσαρμόσει εσωτερικά μαγνήτες με αποτέλεσμα να κολλάει σε μεταλλικά αντικείμενα, με προφανή χρήση την επικόλληση του εξωτερικά της καμπίνας του οχήματος σε σημείο που είναι αδύνατος ο φυσικός έλεγχος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή