Σέρρες: 40χρονη εκβίαζε 39χρονη για να της δίνει χρήματα – Ο τρόπος που την παγίδευσε

Σέρρες: H 40χρονη, φέρεται από τις αρχές του 2018 να απαίτησε εκβιαστικά και να απέσπασε τμηματικά, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ περίπου

Στη σύλληψη 40χρονης Ελληνίδας που ενέχεται σε υπόθεση εκβίασης κατ’ εξακολούθηση προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε καταγγελία 39χρονης Ελληνίδας, σύμφωνα με την οποία η 40χρονη, από τις αρχές του 2018 απαίτησε εκβιαστικά και απέσπασε τμηματικά, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ περίπου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι δύο γυναίκες έχοντας δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλούσαν αμφότερες με ημεδαπό άντρα. Η 40χρονη ανέφερε ψευδώς ότι ο άντρας και ο αδερφός του, όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, ήθελαν να κινηθούν νομικά εναντίον της 39χρονης αν δεν προέβαινε στη συστηματική πληρωμή διαφόρων χρηματικών ποσών. Επιπρόσθετα, δημιούργησε αίσθημα φόβου στην παθούσα, λέγοντας ψευδώς ότι οι δύο άντρες τις παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να δώσει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Βραδινές ώρες χθες σε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή των Σερρών, εμφανίσθηκε η 40χρονη και συνελήφθη όταν παρέλαβε συμφωνηθέν ποσό ύψους 300 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.