Σητεία: 69χρονος μαχαίρωσε 35χρονο μετά από έντονο διαπληκτισμό

Σε βάρος του 69χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Σητεία: 69χρονος μαχαίρωσε 35χρονο μετά από έντονο διαπληκτισμό
1'

Σοβαρό περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης 31/7 στον Δήμο Σητείας, Λασιθίου, όταν ένας 69χρονος ντόπιος συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος ενός 35χρονου.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού μεταξύ των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νεότερου ατόμου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 69χρονος επιτέθηκε στον 35χρονο χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά το περιστατικό, ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 69χρονο και σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας για να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και τα αίτια του διαπληκτισμού που οδήγησε στην αιματηρή επίθεση. Οι αρχές ερευνούν περαιτέρω στοιχεία και μαρτυρίες που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή