Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε αποθήκες σπιτιών στη Βορειοανατολική Αττική

Η συμμορία «χτυπούσε» κυρίως στη Ραφήνα

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε αποθήκες σπιτιών στη Βορειοανατολική Αττική
1'

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής συμμορία τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από αποθήκες οικιών στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής.

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, οι κατηγορούμενοι πήγαιναν στα σπίτια πεζοί, σταθμεύοντας το όχημα τους σε κοντινό σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες. «Χτυπούσαν» κυριώς στη Ραφήνα.

Οι δράστες που συνελήφθησαν χθες (31/07) πρωινές ώρες, ήταν αλλοδαποί ηλικίας 41, 39 και 30 ετών.

Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν εργαλεία για να διαρρήξουν αρχικά τις κεντρικές πόρτες των πολυκατοικιών και στη συνέχεια στόχευαν αποθήκες διαμερισμάτων και έκλεβαν ρολόγια, οικιακά και ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών από αποθήκες οικιών στη Ραφήνα και επιπλέον 3 περιπτώσεις σε Καρέα, Ζωγράφου και Μελίσσια.

Επίσης από έρευνες που έγιναν στις οικίες των δραστών κατασχέθηκαν επίσης 58 ρολόγια, 8 μαχαίρια, χρυσαφικά, διαρρηκτικό εργαλείο και 4.550 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη εξακρίβωση του πλήρους εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή