Λάμες στη γνάθο του 21χρονου που κατέληξε στο νοσοκομείο για 50 ευρώ και ένα κινητό

Η επίθεση σημειώθηκε στις 6.30 το απόγευμα στην οδό Πήγασου

Λάμες στη γνάθο του 21χρονου που κατέληξε στο νοσοκομείο για 50 ευρώ και ένα κινητό
2'

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο 21χρονος στην Πάτρα από δύο 18χρονους κι έναν 23χρονο.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 6.30 το απόγευμα στην οδό Πήγασου. Μόλις το θύμα είδε τους νεαρούς να πλησιάζουν απειλητικά, απώθησε τον έναν για να προσπαθήσει να γλιτώσει όμως οι άλλοι δύο συνεργοί του ορμηξαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση άρπαξαν το κινητό του νεαρού και 50 ευρώ τα οποία όμως στη συνέχεια τα πέταξαν στην οδό Ανθείας έξω από τα κατάστημα με ρούχα, τα εντόπισε πολίτης και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Η επίθεση έγινε αντιληπτή από φίλη του 21χρονου η οποία έτρεξε κοντά του για να τους δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η ίδια κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και σρη συνεχεία λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία η φίλη του, ο νεαρός φέρει τραύματα στην κάτω γνάθο, η οποία έχει υποστεί κατάγματα και έχουν τοποθετηθεί λάμες ενώ χθες υποβλήθηκε και σε χειρουργείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να νοσηλευτεί τουλάχιστον πέντε μέρες ακόμα μετά το χειρουργείο ενώ θα χρειαστεί μεγάλος χρόνος για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η περιγραφή της φίλης του για την εικόνα που αντίκρισε, όταν πλησίασε τον 21χρονο σοκάρει. Όπως δήλωσε όταν έφτασε δίπλα του αιμορραγούσε από το στόμα, έφερε κηλίδες αίματος στην μπλούζα που φορούσε η οποία λόγω της βίας που είχαν ασκήσει οι δράστες, είχαν προκληθεί σε αυτή φορές.

Όλοι οι δράστες αναγνωρίστηκαν από την κοπέλα και το θύμα. Ο ένας εκ των δραστών, 18 ετών με τα αρχικά Α. Κ, εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφθη. Υποστήριξε στους αστυνομικούς πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και μάλιστα δήλωσε ότι άγνωστος άνδρας χτύπησε το θύμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή