Διδυμότειχο το νέο «Κωσταλέξι»: Μαζί με τα 5 παιδιά της ήταν φυλακισμένη η 32χρονη

Νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε μια 32χρονη

Τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της έζησε μια 32χρονη γυναίκα από το Διδυμότειχο η οποία κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωσε.

Την Παρασκευή, η 32χρονη γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου ότι ο 35χρονος σύντροφός της την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η κοπέλα οι αρρωστημένες πράξεις του 32χρονου ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι λίγες ώρες προτού η γυναίκα πει στους αστυνομικούς όσα βίωνε.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει καθώς περπατούσε στο Διδυμότειχο με τον 35χρονο.

Τότε εκείνη άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Η άτυχη 32χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εμφανή τραύματα, αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Η γνωριμία μέσω Ίντερνετ

Η γυναίκα κατάγεται από την Καβάλα και έχει αποκτήσει 5 παιδιά από άλλον σύντροφο. Πριν από ένα μήνα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 35χρονο κατηγορούμενο και συμφώνησε να συναντηθούν από κοντά.

Τότε, εκείνος τη φυλάκισε σπίτι του μαζί με τα παιδιά της, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ τη βίαζε και κακοποιούσε, μέχρι που γείτονες άκουσαν τις φωνές της και κάλεσαν την αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι, είδαν τα σημάδια στο σώμα της και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, μαζί τα παιδιά της, όπου κρατούνται για φύλαξη.

Το θύμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει, ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Επίσης, τον Φεβρουάριο ο 35χρονος, είχε απασχολήσει την αστυνομία όταν είχε τραυματισθεί σοβαρά από συμπλοκή με συνομήλικο του για προσωπικές διάφορες ερωτικού περιεχομένου.

Ο ίδιος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι με ξύλινο κοντάκιο όπλου αφού πρώτα είχε βγάλει μαχαίρι στον φίλο του.

Σχετικές ειδήσεις