Αρτέμιδα: «Ήθελε να με ξεκάνει» - Τα πρώτα λόγια της 27χρονης που ζούσε εφιάλτη από τον πρώην της

Ήθελε να την εκδικηθεί γιατί τον χώρισε. Παρά τα όσα είχε καταγγείλει το θύμα, εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος

«Ήμασταν φυλακισμένοι , περάσαμε μεγάλη φρίκη. Δόξα σοι ο Θεός σήμερα βγήκαμε επιτέλους. Είμαστε καλά και ψυχολογικά και ο μικρός. Μπορώ να τον βγάλω χωρίς φόβο».

Είναι τα πρώτα της λόγια της 27χρονης από την Αρτέμιδα, αποκλειστικά στο Star , λίγες ώρες αφότου οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα του παιδί της , τον πρώην σύντροφό της, τον άνθρωπο που μετέτρεψε τη ζωή της σε Γολγοθά. Δεν έβγαινε από το σπίτι με το παιδί της γιατί φοβόταν μην της έχει στείλει καραούλι και την μαχαιρώσει ξανά και προκαλέσει κακό στο παιδί τους.

«Φοβόμουν για τα χειρότερα. Θα μπορούσε να πεταχτεί από το πουθενά και να μας σκοτώσει. Από αυτόν τον άνθρωπο τα περιμένω όλα πλέον. Ήθελε να με σκοτώσει , ήθελε να με ξεκάνει, να με τελειώσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε στο Star.

Από τα χέρια του είχε ζήσει έναν εφιάλτη. Την είχε χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο μπροστά στο παιδί τους, την εκβίαζε με βίντεο με προσωπικές της στιγμές ενώ πριν μια εβδομάδα την μαχαίρωσε στην κοιλιά έξω από το σπίτι της. Ήθελε να την εκδικηθεί γιατί τον χώρισε. Παρά τα όσα είχε καταγγείλει το θύμα, εκείνος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Έκανε βόλτες με τη μηχανή του, μάλιστα είχε κόψει και την πινακίδα κυκλοφορίας για να μην τον εντοπίζουν οι αρχές. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα και τελικά μετά από 5 μέρες συνελήφθη.

«Τον είδε μια γνωστή μου όπως κατέβαινε τη Λεωφόρο στην Αρτέμιδα και με ενημέρωσε αμέσως κι εγώ κατευθείαν πήρα την αστυνομία στα Σπάτα και τους ενημέρωσα. Θέλω την τιμωρία του μετά από αυτά που μας έχει κάνει και σε μένα και στον μικρό», πρόσθεσε σοκαρισμένη.

Ο δράστης θα απολογηθεί την Τρίτη.