Στον ανακριτή ο κακοποιητής της Λούτσας - Τι λέει το θύμα στο Newsbomb.gr

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και φυσικά για τη ζωή του παιδιού μου», τονίζει μεταξύ άλλων η εν διαστάσει σύζυγος που υπέστη κακοποίηση

Στον ανακριτή ο κακοποιητής της Λούτσας - Τι λέει το θύμα στο Newsbomb.gr
rhdr
2'

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί ο φαρμακοποιός ο οποίος είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του με την οποία έχουν μαζί ένα αγοράκι μόλις 8 ετών.

Ο άνδρας από τη μέρα που η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στην κοινή τους πορεία καθώς τα περιστατικά βίας ήταν επαναλαμβανόμενα, ορκίστηκε να της καταστρέψει τη ζωή μη σεβόμενος ούτε το παιδί που έχει μαζί της.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, βαριά σωματική βλάβη και οπλοφορία-οπλοχρησια.

Η εν διαστάσει σύζυγός του κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη για να καταθέσει το πρωί της Δευτέρας. Περιέγραψε στην ανακρίτρια όλες τις στιγμές βίας που έζησε από τα χέρια του. Περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης έξω από το σπίτι της, παρουσία του παιδιού της με τον δράστη να της ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο, μίλησε για την απειλή που δέχθηκε με βίντεο με προσωπικές της στιγμές το οποίο έχει στην κατοχή του ο κατηγορούμενος και τραβήχθηκε χωρίς την έγκριση της κοπέλας και τέλος κατέθεσε στην ανακρίτρια την επίθεση με μαχαίρι έξω απο το σπίτι της.

Ο δράστης της είχε στήσει καραούλι και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να της επιτεθεί, όπως και έγινε τη στιγμή που η κοπέλα βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια.

kakopoiitis-Loutsas2.jpg

Η 27χρονη κοπέλα μιλώντας στο Newsbomb δηλώνει: «Δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό μας, επίσης είχε αρχίσει ουσίες και δεν γινόταν να μένουμε με το παιδί μου στο ίδιο σπίτι. Πήρα την απόφαση και το έκανα. Έφυγα για να σωθώ αλλά εκείνος είχε βάλει σκοπό να με τελειώσει. Το παιδί μου φοβάται να βγει πλέον και στο μπαλκόνι. Φοβάμαι για τη ζωή μου και φυσικά για τη ζωή του παιδιού μου...»

Ο δικηγόρος της νεαρής μητέρας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Newsbomb δήλωσε: «Το παιδί φοβάται ότι ο μπαμπάς θα σκοτώσει τη μαμά. Δεν υπάρχει χειρότερο για ένα παιδάκι. Η κοπέλα έχει ράμματα και βλάβες σε όλο το κορμί της. Ευτυχώς έβαλε το χέρι του μπροστά και σώθηκε αλλιώς θα ήταν νεκρή...»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή