Λούτσα: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 27χρονη - «Θα σκοτώσουμε αυτή και το παιδί της»

Το μήνυμα που δέχθηκε ο δικηγόρος της 27χρονης επέστρεψε τα συναισθήματα του φόβου - Η γυναίκα από την Αρτέμιδα σκέφτεται να φύγει μόνιμα από την Ελλάδα

Ένα αδιανόητο μήνυμα το οποίο προκαλεί τρόμο έλαβε στο κινητό του πριν λίγες ώρες ο δικηγόρος της 27χρονης μητέρας που πέρασε έναν εφιάλτη στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της με ξυλοδαρμούς, εκβιάσεις και μαχαιρώματα.

Η γυναίκα νόμιζε πως με την προφυλάκιση του φαρμακοποιού και πατέρα του παιδιού της, ο Γολγοθάς της θα έπαιρνε τέλος και θα μπορούσε επιτέλους εκείνη και το μικρό της αγοράκι να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς φόβο και χωρίς να κοιτούν πίσω τους, όμως ένα μήνυμα που δέχθηκε ο δικηγόρος της επέστρεψε τα συναισθήματα του φόβου.

Συγκεκριμένα το μήνυμα το οποίο έχει ως αποστολέα έναν αριθμό του εξωτερικού έφτασε στο κινητό του δικηγόρου το μεσημέρι της Κυριακής και αναφέρει: «Θα το μετανιώσεις πολύ πικρά εσύ και η πελάτισσά σου, η 27χρονη από την Αρτέμιδα, αν ο 32χρονος πρώην σύντροφός της καταδικαστεί και πάει φυλακή. Μη νομίζετε ότι τη γλυτώσατε».

Ενώ σε άλλο σημείο κάνει ξεκάθαρο πως το μαρτύριο για τη νεαρή μητέρα δεν έχει τελειώσει: «Να πεις στην 27χρονη μη νομίζει ότι τελείωσε το μαρτύριο, θα υπάρξει και συνέχεια. Καλά θα κάνει να φοβάται».

Ο αποστολέας δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και τη ζωή του παιδιού της: «Θα βάλω άτομα να την παρακολουθούν. Έτσι και πάθει κάτι ο 32χρονος, θα τη σκοτώσουμε αυτήν και το παιδί της. Κανονίστε την πορεία σας. Ξέρουμε και πού μένει».

Το μήνυμα τελειώνει με βρισιές κατά του δικηγόρου. Η νεαρή μητέρα τις τελευταίες ώρες σκέφτεται ακόμη και να φύγει για λίγο καιρό από τη χώρα και να μετακομίσει σε συγγενείς της στο εξωτερικό.

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος προφυλακίστηκε μετά την 3ωρη ανάκρισή του το μεσημέρι της Τρίτης. Ο ίδιος προσπάθησε να καταρρίψει κάθε ισχυρισμό του θύματος υποστηρίζοντας ακόμα και ότι μόνη της προκάλεσε τα τραύματα της, χωρίς ωστόσο να πείσει τη Δικαιοσύνη. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμη και σε έφεση της απόφασης.

Σχετικές ειδήσεις