Φρίκη στην Σπάρτη: Οι απειλές του 40χρονου προς το παιδί του για να μην αποκαλύψει τον βιασμό

Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαιη δράση του 40χρονου στην Σπάρτη που βίαζε την 9χρονη κόρη του

Αηδία και αποτροπιασμό προκαλεί η φρικτή υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας με την ασέλγεια κατ' εξακολούθηση ενός μικρού κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα στην Σπάρτη.

Απειλούσε το παιδί να μην μιλήσει

Ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο ίδιο του το παιδί τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, δηλαδή από όταν η μικρούλα ήταν 4 ετών. Μάλιστα την απειλούσε και της έλεγε πως αν μιλήσει θα μπει στη φυλακή. Το παιδί όσο ήταν μικρό δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε, μεγαλώνοντας όμως άρχισε να καταλαβαίνει ότι τα αγγιγματα στο κορμάκι της μόνο πατρικά χάδια δεν ήταν.

Είχε 79 φωτογραφίες φρίκης της ανήλικης στο κινητό του

Ο 40χρονος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, πορνογραφία ανηλίκων ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.Πράξεις που κατέγραφε και με το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο τηλέφωνο του αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ίδιας του της κόρης.

Τι είπε η μητέρα της 9χρονης στην Αστυνομία

Το 9χρονο κορίτσι αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της με εκείνη να παγώνει και να μη πιστεύει τι ακούει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το απόγευμα της Πέμπτης λίγο μετά τις έξι η 37χρονη μητέρα πήγε στο Τ.Α. Σπάρτης και κατήγγειλε τα πάντα αναφέροντας πως ο πρώην σύζυγος της την τελευταία τουλάχιστον πενταετία και σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες, τόσο στον Ξηροκαμπο Σπάρτης όπου μένει τους τελευταίους μήνες μόνιμα όσο και στην Αθήνα Αττικής, όπου διέμεναν παλαιότερα, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Τ.Α. Σπάρτης εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο Χ. Α. Τον βρήκαν έξω από το σπίτι του.

Το κοριτσάκι θα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή.

Αντιεμβολιαστής και χουντικός ο 40χρονος

Ο 40χρονος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε δημιουργήσει 2 προφίλ. Μάλιστα στο ένα εμφανίζεται στην εικόνα προφίλ με δύο ανήλικα παιδιά ένα κορίτσι κι ένα αγόρι ενώ στο άλλο προφίλ έχει το πρόσωπο του ωστόσο και στις 2 σελίδες οι αναρτήσεις του αποκαλύπτουν πως πρόκειται για υμνητή της Χούντας, υποστηρικτής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και ορκισμένος αντιεμβολιαστης.

Σχετικές ειδήσεις