Σπάρτη: «Αν ήμουν διάβολος, τα πρώτα μου θύματα θα ήταν παιδιά» - Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Ο 40χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα

Σπάρτη: «Αν ήμουν διάβολος, τα πρώτα μου θύματα θα ήταν παιδιά» - Φρίκη από τις αποκαλύψεις
1'

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 40χρονο στη Σπάρτη, ο οποίος συνελήφθη γιατί βίαζε την 9χρονη κόρη του από τότε που ήταν 4 ετών.

Σύμφωνα με το Star, ο 40χρονος που απολογείται τη Δευτέρα θα παραδεχθεί την ασέλγεια αλλά όχι τον βιασμό του ίδιου του του παιδιού. Μάλιστα, είχε δύο προφίλ στο Facebook. Παρουσιαζόταν σε αυτά ως χωρισμένος, χειριστής μηχανημάτων και πτυχιούχος του ΕΚΠΑ. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που είχε αναρτήσει, ακουγόταν η φράση «αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά».

Ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι ο 40χρονος «μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι "εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει"».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης υπογράμμισε ότι: «με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή