Νέα Ερυθραία: Λευκά κράνη φορούσαν οι δράστες που έβαλαν βόμβα σε μάντρα αυτοκινήτων

Η έκρηξη στην επιχείρηση, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θησέως και Τερψιχόρης, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής
INTIME NEWS

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας εξετάζουν οι αστυνομικοί για να φτάσουν στους δράστες που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο μάντρας αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία.

Η έκρηξη στην επιχείρηση, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θησέως και Τερψιχόρης, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, σε βίντεο έχουν καταγραφεί δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να προσεγγίζουν τη μάντρα και να αφήνουν μία τσάντα στην είσοδο. Στη συνέχεια, ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο αναβάτες της μηχανής φορούσαν λευκά κράνη για να προσομοιάζουν με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες φθορές στην είσοδο της επιχείρησης, όπου έσπασε η τζαμαρία, αλλά και σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα, είναι ενδεικτικό της σφοδρότητας της έκρηξης ότι στο σημείο άνοιξε κρατήρας διαστάσεων 12 x 30 εκατοστών.

Στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να συλλέξουν στοιχεία. Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το τμήμα εκβιασμών της Ασφάλειας, ενώ οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.