Κολωνός: Οι εφιαλτικοί μήνες της 16χρονης στα χέρια του 44χρονου - Την βίασε τουλάχιστον 10 φορές

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της 16χρονης, ο κατηγορούμενος ήταν πατέρας φίλου της ανήλικης στην οποία ασέλγησε τουλάχιστον 10 φορες απειλώντας την 

Κολωνός: Οι εφιαλτικοί μήνες της 16χρονης στα χέρια του 44χρονου - Την βίασε τουλάχιστον 10 φορές
2'

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως για την σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης από έναν 44χρονο, στον οποίο οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες την Κυριακή 25 Αυγούστου στην περιοχή του Κολωνού.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της ανήλικης, ο φερόμενος ως δράστης είναι ο πατέρας φίλου της 16χρονης.

Όπως κατέθεσε ο πατέρας του θύματος, ο κατηγορούμενος προεβη σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της κόρης του τουλάχιστον 10 φορές, παρά τη θέλησή της, απειλώντας και εκβιάζοντάς την. Ο 44χρονος φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα κάνει κακό και στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του δράστη από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και δεν άντεξε γιαυτο μίλησε στην οικογένειά της και εν συνεχεία έγινε καταγγελία σε βάρος του άνδρα, ο οποίος φέρεται να βίασε την 16χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, σε οικόπεδο στον Κολωνό.

Συνελήφθη έξω από το σπίτι της ανήλικης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη όταν εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης. Ο άνδρας αρχικά, όταν είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν άλλαξε κατεύθυνση, ωστόσο στην συνέχεια οι αρχές κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Έχουν κατασχεθεί τόσο το αυτοκίνητο, με το οποίο και οδηγούσε την 16χρονη σε ερημικό σημείο, όπου ασελγούσε πάνω της, όσο και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ μετά από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε και φορητός υπολογιστής.

Όλα τα κατασχεθέντα πειστήρια εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, όπου έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Η 16χρονη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-8-2024, 44χρονος ημεδαπός για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή