Νύχτα τρόμου για την Ελληνίδα νικήτρια του DWTS - Μπούκαραν σπίτι της ληστές

Νύχτα θρίλερ με... θεατή την Αστυνομία για τη δασκάλα χορού Μαρία Αντιμισάρη και τον σύζυγό της Κώστα Τριπύλα, σκηνοθέτη του «Masterchef»

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές και παρακολουθούσε live την εισβολή κουκουλοφόρων στη μονοκατοικία του στα Μελίσσια.

Το «σήμα κινδύνου» έφθασε αστραπιαία στο κινητό τηλέφωνο της Μαρίας Αντιμισάρη, αφού ο συναγερμός χτύπησε αμέσως, οι τρεις διαρρήκτες ωστόσο είχαν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, μπροστά στην «ωραία κοιμωμένη», την Ελληνική Αστυνομία, και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης αλλά και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης στη ΓΑΔΑ, που υποτίθεται βρίσκεται επί ποδός όλο το 24ωρο.

Επί μία ώρα και περίπου σαράντα λεπτά η δασκάλα, που συμμετείχε επί τέσσερις χρονιές στο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», εκλιπαρούσε πότε το Α.Τ. Πεντέλης και πότε το 100 για να σπεύσουν στο σημείο άμεσα, αλλά τα όργανα της τάξης έκαναν ότι... κοιμούνται, για να μη συμπέσουν με τους κουκουλοφόρους μέσα στο ίδιο σπίτι.

Όπως αποκαλύπτει η «Espresso», όλα εκτυλίχθηκαν το ξημέρωμα της 12ης Αυγούστου, όταν στις 02.50 το ραντάρ κήπου «έπιασε» τις φιγούρες των τριών δραστών. Αμέσως η δασκάλα χορού Μαρία Αντιμισάρη κάλεσε το Α.Τ. Πεντέλης, ενώ ταυτόχρονα δέχτηκε τηλεφωνικά ειδοποίηση και από τον υπάλληλο της εταιρίας σεκιούριτι.

Ενώ η οικία απέχει μόλις τριακόσια μέτρα απ' το αστυνομικό τμήμα, η ιδιοκτήτρια έμεινε «παγωτό» όταν άκουσε τη νεαρή αξιωματικό υπηρεσίας να την παραπέμπει στο 100 και να της απαντά: «Λυπάμαι, κυρία μου, δεν διαθέτουμε περιπολικό και δύναμη για να σπεύσουμε στο σημείο τέτοια ώρα...» Με αλλεπάλληλες καταγεγραμμένες κλήσεις προς το 100, η δασκάλα χορού εκλιπαρούσε την Άμεση Δράση να σπεύσει στο σημείο προτού προλάβουν οι εισβολείς να μπουν στο σπίτι παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα.

Είναι αδιαμφισβήτο το γεγονός πως η παραβίαση πόρτας με αναρρίχηση στο μπαλκόνι έγινε στις 04.16, όπως εξάλλου έχει αποτυπωθεί στο καταγραφικό μηχάνημα, δηλαδή μία ώρα και είκοσι έξι λεπτά απ' το πρώτο τηλεφώνημα στο Α.Τ. Πέντελης. Κι όμως, το 100 έφτασε στο σημείο στις 04.37. Και δεν φτάνει αυτό. Αντί οι αστυνομικοί να περικυκλώσouv τη μονοκατοικία και να ζητήσουν ενισχύσεις, στέκονταν μπροστά απ' τον κήπο και κοιτούσαν απέξω τις φιγούρες των δραστών να το βάζουν στα πόδια απ' το πίσω μπαλκόνι.

Αδιάψευστος μάρτυρας ήταν και ο αδελφός του σκηνοθέτη, που ειδοποιήθηκε και πρόλαβε να φθάσει στο σημείο πολύ πριν από την Αστυνομία, που απλώς παρακολουθούσε τους κουκουλοφόρους να φεύγουν σαν κύριοι…

Προτού ξημερώσει, η νεαρή αξιωματικός υπηρεσίας τηλεφώνησε στη δασκάλα χορού και τη «διαβεβαίωσε» πως οι συνάδελφοί της από την Άμεση Δράση διαπίστωσαν ότι όντως είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Οι κουκουλοφόροι αφαίρεσαν κοσμήματα και κειμήλια από τον Πόντο μεγάλης αξίας, ενώ στα χέρια τους κατέληξαν και μετρητά.

Η Μαρία Αντιμισάρη συμμετείχε επί τέσσερις χρονιές στο φιλανθρωπικό show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars», όπου την πρώτη φορά ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Βλάχο, τη δεύτερη με τον Κώστα Μαρτάκη, την τρίτη με τον Σπύρο Σούλη και την τέταρτη με τον Ησαΐα Ματιάμπα. Μάλιστα, στο 4ο «DWTS» η Μαρία και ο Ησαΐας ήταν οι νικητές του σόου.

Ο σύζυγός της Κώστας Τριπύλας πριν από το «MasterChef» υπήρξε σκηνοθέτης στο «Πρωινό» του ANT1.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Espesso

Σχετικές ειδήσεις