Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος για τους βιασμούς της 16χρονης

Ο 44χρονος προσπάθησε να πείσει πως είναι το θύμα της επίθεσης και ισχυρίστηκε ότι η 16χρονη τον χρησιμοποίησε με σκοπό να εκδικηθεί τον γιο του

Κολωνός: Προκλητικός ο 44χρονος για τους βιασμούς της 16χρονης
Unsplash
3'

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε εισαγγελέα ο 44χρονος στον Κολωνό, που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη πρώην φίλη του γιου του. Ο 44χρονος έκανε τα πάντα για να πείσει τον εισαγγελέα ότι δεν τη βίαζε αλλά όλα έγιναν με τη συναίνεσή της όμως τελικά προφυλακίστηκε.

«Με τη 16χρονη είχαμε σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου. Ο δικός μου κοινωνικός περίγυρος γνώριζε και τη σχέση αυτή, κανείς όμως, από την πλευρά της 16χρονης. Όταν άρχισε, όμως, να μαθαίνεται ευρέως, φοβούμενη την αντίδραση του πατέρα της, ήταν μονόδρομος για εκείνη να αποδώσει τη σχέση μας σε βιασμό» ισχυρίστηκε ο 44χρονος.

Ο 44χρονος προσπάθησε να πείσει πως είναι το θύμα της επίθεσης και ισχυρίστηκε ότι η 16χρονη τον χρησιμοποίησε με σκοπό να εκδικηθεί τον γιο του.

«Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, εκείνη αποφάσισε να μου «πουλήσει έρωτα» κι εγώ, σαν αφελής, πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί. Αντιμετώπιζα προβλήματα υγείας και ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος. Αρχικά όλες οι συζητήσεις μας ήταν για τον γιο μου και την νέα του κοπέλα. Η 16χρονη με πίεζε συνεχώς να βρισκόμαστε. Τελικά, υπέπεσα στον υποτιθέμενο έρωτά της και σήμερα πληρώνω το λάθος μου» είπε.

Ανατριχιάζει η 16χρονη για τους βιασμούς της

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της 16χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατήγγειλε τον πατέρα του πρώην συντρόφου της για τους βιασμούς της.

Η 16χρονη έκανε λόγο για ψυχολογική πίεση που της ασκούσε ο πατέρας του πρώην συντρόφου της, με σκοπό να ασελγήσει πάνω της. «Εγώ, επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα: “Πάμε να φύγουμε τώρα, σε παρακαλώ!”. Έκλαιγα. Του έλεγα: “Πήγαινε μπροστά τώρα, γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι! Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω” και τέτοια. Μου λέει: “Μην τον πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα, το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω”, και έλεγε διάφορα τέτοια», ανέφερε η 16χρονη στο «Star».

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π…, στο σπίτι του, να κάτσουμε. Λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε. Ήμασταν όλοι μαζί, φωνάζαμε: «Μη φύγεις, πού πας;” και αυτά, αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου, τον ανέβασε σπίτι και έμενα μου έλεγε: «Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από εσένα. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή